iPhone Х: те, чого чекали мільйони?

iPhone Х: те, чого чекали мільйони?

Компанія Apple презентувала унікальний смартфон: iPhone X.




Як і очікувалося, телефон оснащений технологією Super Retina і OLED-дисплеєм 5.8 дюймів з роздільною здатністю 2436×1125, позбувшись від рамок на передній частині телефону. Перевагою OLED-дисплея є висока контрастність і чіткість зображення, зменшуючи при цьому використання електроенергії.


Як завжди, телефон пило — і волого-захищений. Процесор A11 став більш потужним, працюючи на частоті 2.5 ГГц, з використанням машинного навчання, що є відмінним показником для телефону. В процесорі знаходиться навіть нейроннийй движок, що нагадує принципом роботи нейронну мережу. Основна камера телефону є 12-піксельної, з підтримкою революційної технології AR (доповнена реальність) і оптичною стабілізацією.



З нових функцій варто відзначити систему розпізнавання облич і сітківки ока, яка працює навіть у темряві. Система впізнає користувача навіть при зміні зачіски. Механічної кнопки «Home» більше немає, і блокування тепер відбувається за допомогою FaceID.

Смартфон буде продаватися чорному та сірому кольорі внутрішньої мінімальної вбудованої пам’ять 64 та 256 гб. Ціна телефону почнеться з 999 долларів.

«Знай.uа«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий