Істерична білявка зі списку Порошенка пояснила ганебну поведінку: пізно, це відео вже бачила вся Україна

Істерична білявка зі списку Порошенка пояснила ганебну поведінку: пізно, це відео вже бачила вся Україна

Кандидат в народні депутати від партії Петра Порошенка, голова Васильківської райради Київської області Наталія Балансинович розповіла історію скандального відео, де вона нецензурно висловлюється на адресу співрозмовниці за кадром. Відповідний коментар вона дала в ефірі «112 Україна».




Баласинович заявила, що до публікації ролика, якому вже більше двох років, причетний її чоловік Богдан Баласинович і журналіст, кандидат в нардепи Олександр Дубинський.


«Це моя біль. Це трагічна історія домашнього насильства, яку використовували двоє чоловіків. Один з них — це чоловік Богдан Баласинович, другий — ведучий «1+1″ Олександр Дубинський. Це моя особиста історія, яку я ніколи не хотіла виносити на публіку. Мій чоловік – садист. І так склалося в житті, що наша родина два роки тому перестала фактично існувати. І ця історія – це абсолютно не звернення до співробітниці поліції або комусь з посадових осіб. Коли захворіла донька, мій чоловік сказав мені, що він у Канаді. Я поїхала в аптеку купити ліки і, проїжджаючи повз одного кафе, побачила його машину. Я зайшла туди і побачила чоловіка з коханкою. Звичайно, у нас був інцидент», – стверджує кандидат у нардепи.

Відео опублікували 13 червня 2019 року і на ньому зображений фрагмент її сварки з коханкою чоловіка і її подругою.

«У нас була суперечка, що ми обговорювали мою зовнішність, що я негарна, то була моя відповідь. Там були й інші люди, там була моя подруга, яка це все знімала, і у мене є реальне відео. А це – брудне, вирване з контексту відео…



Публікацію ролика Балансинович пов’язує з майбутніми парламентськими виборами.

Баласинович пов’язує публікацію відео з майбутніми позачерговими виборами.

«Коли я потрапила в список «Європейської Солідарності», мій чоловік цинічно передав це відео Дубинскому, вирвав з контексту…», — повідомила жінка.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий