У ЗСУ наголосили, що так звані «кадирівці» не заходили на територію нашої держави. Про це у своєму телеграм-каналі написав український офіцер Анатолій Штефан з позивним «Штірліц».


Пам’ятайте: наші Збройні сили та територіальна оборона – це щит і меч України, який переможе будь-якого ворога! Тому не звертайте уваги на такі повідомлення (як про перекидання «кадирівців») і не піддавайтеся паніці!
– додав Анатолій «Штірліц».

Водночас варто зазначити, що єдиний чеченський батальйон, який нині перебуває в Україні, – імені Джохара Дудаєва. Вони вже восьмий рік беруть активну участь у військових діях на Донбасі, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет української держави.



Текст публікації Анатолія «Штірліца»:

В особисті повідомлення українських користувачів різних месенджерів масовано надходять повідомлення щодо підготовки перекидання російських сил з Чечні для участі в бойових діях на території України.

Нагадуємо, що чеченський батальйон імені Джохара Дудаєва воює на Донбасі на стороні України вже 8 років, а так звані кадирівці в Україну не заходили.

Повідомлення такого характеру створені винятково для деморалізації населення України!

Пам’ятайте: наші Збройні сили та територіальна оборона – це щит і меч України, який переможе будь-якого ворога! Тому не звертайте уваги на такі повідомлення та не піддавайтеся паніці!

Бережіть свої життя! Все буде Україна!