Кадиров каже, що може піти на Росію через М’янму

Кадиров каже, що може піти на Росію через М’янму

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив про готовність повстати проти Російської Федерації, якщо влада країни заявить про підтримку чинному урду М’янми, який постійно проводить політику утиску громадян, котрі сповідують іслам. Про це інформує replyua.net. Заява відповідного змісту Кадировим була зроблена у ході трансляції в Instagram, яка згодом була опублікована на YouTube. «У тому випадку, якщо Росія підтримає тих шайтанів, які причетні до скоєння злочину, я таку позицію не підтримаю. У мене інша точка зору», — пояснив Кадиров.




Чеченський лідер зазначив також, що багато разів він отримував пропозицію про введення військ до М’янми, однак самостійно таке рішення він прийняти не може. Рамзан Кадиров наголошує, що «на сьогоднішній день ніхто не буде підтримувати вбивць і насильників», проте він зазначив, що до політиків треба ставитися з розумінням, оскільки «є певні нюанси державної політики».


Варто нагадати, що у М’янмі тиждень тому внаслідок сутичок між армією і поліцією і представниками етнічних меншин рохінджа, які сповідують іслам, були вбиті не менше чотирьох сотень чоловік. Ще сорок тисяч рохінджа намагалися втекти до сусіднього Бангладешу.

О
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий