Канада відкликає частину співробітників з посольства в Україні

Канада відкликає частину співробітників з посольства в Україні

Канада ухвалила рішення тимчасово відкликати другорядних співробітників з посольства в Україні. Про це повідомляємо з посиланням на офіційне повідомлення на сайті уряду Канади.




Цитата


«Канада прийняла рішення тимчасово відкликати другорядних канадських співробітників та членів сімей дипломатів з посольства Канади в Україні», — йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що як було оголошено раніше на цьому тижні, Канада посилить команду посольства в Києві посадовими особами, що володіють досвідом в таких областях, як реформа сектора безпеки, врегулювання конфліктів, демократична реформа, консульські послуги і дипломатія.



«Оскільки ми продовжуємо уважно стежити за ситуацією, нашим головним пріоритетом залишається безпека канадців. Наші офіційні особи готові надати консульську допомогу громадянам Канади в міру необхідності», — наголошується в повідомленні.

Раніше

Сьогодні, 30 січня, посольство США в Києві вдруге рекомендувало своїм громадянам покинути Україну з огляду на те, що ситуація через агресію з боку РФ непередбачувана і може погіршиться.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий