«Картковий будиночок» на очах усієї України: скандальний ефір Порошенка і Зеленського підірвав мережу

«Картковий будиночок» на очах усієї України: скандальний ефір Порошенка і Зеленського підірвав мережу

Ефір програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», на який прийшов президент України Петро Порошенко і де відбулася резонансна телефонна розмова з Володимиром Зеленським, показав, що у країні працює реальна демократія.




Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов, назвавши подію «картковим будиночком» на очах усієї країни».Водночас він висловив жаль із приводу того, що п’ять років Україна не бачила такого сильного і сміливого глави держави.


Користувачі в мережі традиційно дотримуються двох протилежних точок зору. Одні поділяють оптимізм Бутусова і однодумців, інші вважають, що цей ефір показав Зеленського в іншому світлі. Є і третій табір: там впевнені, що передача стала провалом для обох кандидатів у президенти.

Про манеру Зеленського Бутусов написав так: «сутичка була явно не рівна». Прихильників обох кандидатів це ні в чому не переконає, вони все вирішили ще до першого туру, впевнений він.



Порошенка ж запитують, чому тільки зараз він пішов на відкритий діалог. «Так треба робити всі п’ять років поспіль, Петре Олексійовичу. Іти до журналістів і відповідати на питання. Щоб опоненти кидали телефони і тікали», – написав у Facebook журналіст Петро Шуклина.

Цікавим було порівняння журналіста Івана Яковини манер Зеленського і Трампа. Він нагадав, що останній у дні передвиборчої гонки взагалі називав своїх опонентів «л*йном», проте показово, що ця риторика отримала відгук в американському суспільстві.

«І все-таки Володимир Зеленський дав задню. Уся ця метушня з аналізами і дебатами виглядає дрібнувато для кандидата з 61% підтримки», – заявив нардеп від БПП і журналіст Мустафа Найєм.

У той же час журналіст Роман Цимбалюк висловив припущення про те, що, можливо, Зеленський поки не готовий до публічної полеміки.

Ефір прокоментував і психолог, експерт із питань невербальної комунікації Валентин Кім. «Кинути слухавку, не завершивши розмову, – це визнання своєї слабкості», – підкреслив він.

Нижче наводимо найяскравіші коментарі:

Як

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий