Реакція IT-компанії

В IT-компанії заявили, що не підтримують позицію Анастасії щодо української мови. Там наголосили: компанія є активним учасником та організатором соціальних проєктів на благо українського суспільства.


Пресслужба повідомила, що колеги та керівники дівчини ніколи не помічали в Анастасії ознак українофобії. У горе-блогерки закінчується випробувальний термін. За цей час результати роботи дівчини оцінили як незадовільні.

Беручи до уваги неприпустимі публічні висловлювання та результати роботи Анастасії, сьогодні дівчині офіційно повідомили про закінчення професійних стосунків,
– мовиться у повідомленні.



Київську блогерку звільнили через заяву про українську мову
Позиція ІТ-компанії щодо заяви Анастасії / Скриншот 24 каналу

Деталі скандалу

  • У телеграм-каналі «Катарсис» звернули увагу на скандальну заяву київської блогерки. Дівчина поділилася дописом про те, що української мови стане більше, зазначивши, що це – маразм.
  • Така ганебна позиція обурила українців. Тоді горе-блогерка заявила, що українська мова звучить «мєрзко». Окрім того, дівчина заявила, що сплачує податки в «ету страну».
  • Згодом Анастасія видалила свій допис. Таке рішення вона аргументувала начебто проханням хлопця, який не хотів, щоб вона принижувалася перед «хворими людьми».