Київські слідчі викрили роботу порностудії, скориставшись «послугами» вебмоделей

Київські слідчі викрили роботу порностудії, скориставшись «послугами» вебмоделей

Співробітники ГУ Національної поліції в Києві викрили діяльність злочинного угруповання з виробництва та розповсюдження порнографічного контенту. Але для того, щоб зібрати докази, оперативникам самим довелося вдатися до послуг «полунички».




Про це повідомляється в постанові Оболонського районного суду. Відомо, що порноконтент створювали три дівчини з Чернігівської, Луганської та Донецької областей протягом п’яти років, поки наприкінці 2019 року він не потрапив у поле зору правоохоронців.


«В ролі таємного покупця співробітник Київського райвідділу отримав від керівництва завдання і «відрядних» на суму 1850 гривень. За ці гроші коп зміг на одному із сайтів вибрати конкретну модель, яка позувала йому перед вебкамерою. Всього за 9 хвилин і 16 секунд приватної «розмови» дівчина зуміла показати «клієнтові» шоу, яке пізніше експерти оцінили, як порнографічний контент», – зазначено у висновку суду.

Для збору додаткових доказів оперативникам було виділено ще 4100 гривень, які дозволили їм отримати ще майже 25 хвилин «спілкування» з фігурантками забороненої діяльності. Надалі ці записи були також розцінені як порнографічні.



Колегія суддів винесла вирок трьом дівчатам, які працювали в три зміни, «догоджаючи» через вебкамери своїм заможним клієнтам, до позбавлення волі від 3 до 7 років. Але оскільки підсудні погодилися співпрацювати зі слідством і не заперечували свою провину під час затримання, їм призначено умовне покарання з випробувальним терміном на 1 рік.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий