Київ офіційно припиняє постачати електроенергію до «ЛНР»

Київ офіційно припиняє постачати електроенергію до «ЛНР»

З понеділка, 25 квітня, Луганське енергетичне об’єднання офіційно припиняє постачати електроенергію на територію Луганщини, що тимчасово непідконтрольна офіційному Києву і захоплена бойовиками так званої республіки, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.




Цю інформацію оприлюднив генеральний директор відомства Володимир Грицай. Він зазначив, що відповідне рішення схвалили у Міністерстві енергетики України, а також особисто завірив підписом профільний міністр Ігор Насалик. На даний момент, за словами Грицая, працівники технічних служб, займаються попередніми заходами, які дозволять повністю припинити електроенергію з 25 квітня. Варто відмітити, що до числа об’єктів, які працюють завдяки електриці від Луганського енергетичного об’єднання, належить і Попаснянський водоканал.


Нагадаємо, сьогодні, 23 квітня, було відновлено електропостачання у Авдіївці. Про це повідомили у МінТОТ. Щоправда нині електрика подається за тимчасовою схемою та за окремим графіком з віяловими відключеннями. Електропостачання для Донецької фільтрувальної станції вдалося відновити днем раніше,22 квітня, і наразі, за попередньою інформацією, вона працює у нормальному режимі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий