Кіркорова посадять у в’язницю

Кіркорова посадять у в’язницю

Під час виступу співачка шокувала глядача своїми одкровеннями.




Вона закликала вірити в Бога, боротися із забороненим в Росії ІГІЛ, а потім і зовсім заявила, що її друг Філіп Кіркоров незабаром може опинитися за гратами.


Від хуліганської Распутіної, що катається по сцені і задирає ноги догори, не залишилося і сліду. Нова Маша стала більш статечною, міркувала більше не про любов, а про … кризу. — У вас є просто гармата? — Звернулася вона до працівників сцени. — Якщо немає, нічого страшного. Зараз грошей в державі немає, тому гармат для зірок теж не закупили. Дай бог, щоб гармати були там, на фронті, щоб бити ІГІЛ.

Не обійшлося і без одкровень. В один з моментів співачка стала цікавитися, яку пісню глядачі хочуть почути. «Розу чайну!» — Почулося з залу. — Кіркорова немає, — надула губки Марія, змінившись в обличчі, і продовжила: «Кажуть, його скоро посадять. Багато винен за свої концерти. Слова Маші справили ефект бомби, що розірвалася. Глядачі схопилися за серце: всім відомо, що на нове шоу «Я» співак витратив кілька мільйонів євро. Побачивши перелякані обличчя людей, Распутіна у властивій їй манері розреготалася і заявила, що пожартувала. на завершення концерту співачка попросила своїх прихильників поводитися більш розсудливо.



Источник: «Глянець«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий