Клінтон випереджає Трампа на понад 2 мільйони голосів виборців – ЗМІ

Клінтон випереджає Трампа на понад 2 мільйони голосів виборців – ЗМІ

За підсумками всенародного голосування, які постійно оновлюються, розрив між колишнім кандидатом у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон та її суперником від Республіканської партії Дональдом Трампом, який за результатами голосування колегії виборників здобув перемогу на президентських виборах, вже перейшов поріг у 2 млн голосів виборців на користь кандидата від демократів.




Як повідомляє The New York Times, Клінтон збільшила свій відрив за результатами всенародного голосування на 1,5 відсотки.


В той же час, коли Клінтон збільшує свій відрив від Трампа, мільярдер продовжує визначатися із кандидатурами, які займатимуть посади в його уряді. Зокрема, він обрав кандидатуру губернатора штату Південна Кароліна Ніккі Хейлі на посаду посла США при Організації Об’єднаних Націй, і також розглядає можливість того, що нейрохірург Бен Карсон стане секретарем департаменту житлового будівництва і міського розвитку.

За підсумками підрахунку голосів у штатах Нью-Джерсі, Іллінойс, Меріленд та Каліфорнія, перевага Клінтон досягла 2 млн 17 тис. 563 голосів або 1,5% розриву від Трампа.



На даний момент рівень підтримки Клінтон перевищує остаточні результати семи колишніх переможців у президенти США, п’ять з яких одночасно виграли голоси колегії виборників.

Источнки: УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий