Клінтон виступила з інтригуючою заявою щодо США

Клінтон виступила з інтригуючою заявою щодо США

За інформацією вислання New York Times, Хілларі Клінтон, яка свого часу займала посаду держсекретаря США та претендувала на найвищу посаду у цій країні, пообіцяла, що «проллє світло» на події, які відбуваються у Сполучених Штатах, про що інформує replyua.net. Відповідна заява Клінтон була оприлюднена під час виступу перед Товариством ірландських жінок на честь святкування Дня святого Патріка.




За словами найголовнішого опонента чинного керівника Білого дому, вона, подібно багатьом однодумцям, з великим хвилюванням спостерігає за подіями у США, тому у неї є план чітко прояснити, що відбувається в країні. Варто зауважити, що під час своєї промови колишній кандидат на посаду американського президента використала фразу «вийти з лісу». У перекладі з англійської це означає «знайти вихід зі складної ситуації». В той же самий час, ніяких уточнень стосовно того, до яких дій планує вдаватися Клінтон, вона не надала. В загальному, слухачами виступу Клінтон стали біля семи сотень осіб.


Раніше Кеті Мілхоен, яка є представником американської Секретної служби, надала підтвердження інформації щодо крадіжки ноутбука, у якому міститься таємна інформація щодо Дональда Трампа, Хілларі Клінтон та папи Римського Франциска.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий