КНДР пригрозила завдати ядерного удару по США (ВІДЕО)

Державні засоби масової інформації Північної Кореї оприлюднили відеоролик під назвою «Останній шанс». У ньому звучить загроза завдати ядерного удару по Сполучених Штатах Америки.




Новину повідомляє «Преса України».


Відео, яке влада Корейської Народно-демократичної Республіки  розмістила в Мережі, починається з кадрів кінохроніки, присвячених періоду Корейської війни. Пізніше на відео демонструється військова міць Північної Кореї. При кінці запису демонструється те, як балістична ракета з ядерною боєголовкою б’є по столиці США – Вашингтону.

Раніше лідер Північної Кореї Кім Чен Ин запевнив, що його військові спеціалісти домоглися зниження розміру та маси ядерних боєзарядів. Влада КНДР планує ядерним боєзапасом оснастити балістичні ракети.



Нагадаємо, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин наказав привести до готовності ядерну зброю для можливості застосування її в будь-який момент при зростанні загрози від зовнішніх ворогів. Він заявив, що Північна Корея перегляне свою військову доктрину з метою включення можливості нанесення превентивного удару. За його словами, нинішня ситуація стала дуже нестабільною, тому необхідно піти на такі заходи.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий