Колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: «Прищавий юнак»

Колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: «Прищавий юнак»

Відомий український блогер Михайло Подоляк в Facebook розповів, чим запам’ятався українцям скандальний міністр інфраструктури Володимир Омелян, чому він не виправдав себе як чиновник і прокоментував його скандальний пост з критикою Зеленського.




Так, блогер розповів, що основна робота Омеляна по суті «була в соцмережах, де він наїжджає на політиків, в тому числі і на президента України Володимира Зеленського».


«Так от, це забавний персонаж, останні місяці жив у промо/тусовці кандидата Порошенко замість роботи по профілю, вирішив ефектно нагадати нам про свою бичачу крутизну і… наїхав в ФБ на Зеленського. Типу «мізків у тебе обмаль, розмовляєш неправильною мовою і взагалі ми вже давно обігнали інший світ з його Масками своїми … лупами». Яскраво, зубато, колгоспно і строго по-омеляновски… Омеляну, правда, сильно пощастило народитися в наш вік. Будучи глибоко провінційним юнаків з безліччю комплексів, але бажаючому слави «митрофанушки», він виливає свою юнацьку нереалізованість у фейсбук», — написав Подоляк.

Блогер написав, що Омелян — «концентрація вад» влади останні 5 років.



«Він — дивовижно точна і об’ємна концентрація головних вад нашої нинішньої управлінської системи. Людина абсолютно непрофесійна, явно не на своєму місці, не в міру дурнуватий, а тому постійно метається в пошуках господаря і зовсім не сучасний. Він навіть не класична така ленінська «кухарка в держ/управлінні», а  сільський блазень…» 

«Це була ідеальна задумка. Призначити неадеквата міністром, щоб ми усвідомили — «як не можна керувати». І щоб зрозуміли… Чому у нас завжди курсують іржаві зношені склади, в яких вічний сморід і духота і у яких завжди поганий розклад? Чому по дорогах їздять вщент розбиті маршрутки, хоча Омелянчик своїм рожево-дівочим кулачком грізно стукав по столу і обіцяв порядок? Чому самі дороги з’їдені невідомих «асфальтним жуком»? І чому у Омеляна в підпорядкуванні зібрані найяскравіші галузеві злодії?», — резюмував Подоляк.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий