Колишній тренер «Карпат» очолив команду Кадирова

Колишній тренер «Карпат» очолив команду Кадирова
Олег Кононов призначений на посаду головного тренера футбольного клубу «Терек» з Грозного. Про це повідомив почесний президент клубу і глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров.




Кононов у вересні залишив посаду головного тренера «Краснодара». З того часу залишався без роботи. «Терек» за підсумками минулого сезону посів п’яте місце в турнірній таблиці. Контракт Кононова з грозненським клубом розрахований на три роки.


«Рамзан Ахматович дуже проста людина в житті — що думає, те й говорить. Це мені дуже імпонує. Вважаю, кожна людина повинна говорити те, що думає. Особливо коли мова йде про важливі проблеми або про те, що добре і що погано. Зрозуміло, краще, коли хорошого більше. Сьогодні була саме така розмова.

Цьогоріч команда посіла п’яте місце — найкращий результат для клубу. Йшлося про те, що не можна зупинятися, потрібно рухатися далі. Глава республіки хотів би бачити результати, щоб «Терек» був серед найкращих клубів Росії, щоб йшла боротьба за призові місця, за Кубок Росії і потрапляння в Єврокубки», — цитує Кононова сайт клубу.



З 2008 по 2011 рік Кононов очолював львівські «Карпати» і виводив команду в груповий етап Ліги Європи.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий