Конфедерація з тюрмою № 6: в РФ жорстко прокоментували пропозицію Захарченка

Конфедерація з тюрмою № 6: в РФ жорстко прокоментували пропозицію Захарченка

Заява ватажка терористів «ДНР» Олександра Захарченка про вірогідність співіснування з Києвом на умовах конфедерації є спробою «бандитської групи» імітувати політичну активність; говорити про конфедерацію з бандитами — злочин. Таку думку «Обозревателю» висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, інформує replyua.net.




«Це свідчить тільки про одне: що відверта бандитська група, яка скоює злочини на території України, завдяки Росії отримала якийсь юридичний статус. Дуже небезпечний, завдяки Мінським угодам. З бандитами проводять переговори. З бандитами, які захоплюють чужу територію, будівлі, людей, які знущаються, заарештовують, ведуть військові дії з використанням важкої техніки», — сказав політик. Боровий переконаний в тому, що «це було помилкою, і цю помилку не треба повторювати». «З бандитами може бути тільки один вид переговорів — про те, як вони будуть здаватися, чи будуть їх заарештовувати або амністувати».


У відповідь на питання про ідею Захарченко про конфедерацію, Боровий заявив: «Що таке конфедерація з в’язницею №6 під Харковом? Це злочин, цього не може бути. Можна говорити про скорочення термінів, про зміст злочинців, але про те, щоб їм привласнити політичний статус конфедерації? .. Якщо це не зупинити, то в’язниця № 5 під Харковом теж зажадає політичного статусу», — переконаний російський опозиціонер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий