Кремль другу добу не показує Путіна

За повідомленнями російських ЗМІ, доступ до Кремля досі обмежений. Повідомляється, що Червона площа та Васильєвський спуск все ще перекриті. Частина Червоної площі досі щільно перекрита вантажівками і там чергує кілька карет «швидкої» допомоги. Про це сьогодні пишуть в rusjev.net.




Втім, Кремль не показує Володимира Путіна вже другу добу поспіль. Користувачі соціальних мереж пишуть, що кулуарами російського політикуму шириться новина про те, що в Путіна стався другий інсульт, також припускають, що в Кремлі відбувся переворот.


 

Як відомо, Путін останній раз виходив у світ ще 24 січня: він взяв участь в у форумі Всеросійського народного фронту. Після цього російського президента ніде не показували.



Нагадаємо, впродовж останнього тижня більшість найавторитетніших у світі ЗМІ практично одночасно подали критичні статті про Володимира Путіна, де відверто назвали його вбивцею, шахраєм і педофілом. Також британська служба «Бі-бі-сі» представила 30-хвилинний викривальний фільм, в якому колишні політики з Кремля розповіли, як збагачування російський президент.

За офіційною інформацією російського МВД у Кремлі досі триває спецоперація. Про подробиці спецоперації російські силовики не повідомляють.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Один комментарий к “Кремль другу добу не показує Путіна

  1. У Франції активісти з української діаспори домоглися скасування показу російського фільму Крым. Путь на Родину , який розповідає про анексію півострова. Цей фільм планували показати у французькому місті Бордо у п ятницю, 11 грудня.

Добавить комментарий