Кримський журналіст гідно нагадав про російську агресію

Кримський журналіст гідно нагадав про російську агресію

Російський опозиціонер Яшин Ілля втупив у публічну словесну перепалку з журналістом Айдером Муждабаєвим щодо незаконно анексованого Росією українського півострова Крим та щодо ворогів президента РФ Володимира Путіна всередині держави. Як передає replyua.net, різке обговорення почалося під публікацією російського політика на власній сторінці у Фейсбуці стосовно маршу пам’яті вбитого опозиціонера Бориса Нємцова, який має відбутися 26-го лютого.




«За попередніми оцінками, міська влада Москви готова затвердити дозвіл на проведення Маршу пам’яті Бориса Нємцова по тому самому маршруту, який був минулого року. Захід почнеться на Пушкінській площі, пройде по алеям та дійде до проспекту Сахарова. Сьогодні (16-го лютого – ред.) ми очікуємо на офіційний лист від мерії з підтвердженням», — зазначив опозиціонер.


У своєму коментарі під даним записом Муждабаєв нагадав, що 26-го лютого також відзначається День кримського опору російській окупації. «В цей день 2014 року сотні кримських татар без будь-якої зброї вийшли на акцію протесту за територіальну цілісність та незалежність України. Їх було значно більше тих, хто хотів до Росії. Слава Україні!», — відзначив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий