Кривава трагедія: вагітна жорстоко вбила свого чоловіка

Кривава трагедія: вагітна жорстоко вбила свого чоловіка

У Київській області дівчина зарізала свого п’яного чоловіка на очах знайомих




У Бородянському районі Київської області 20-літня вагітна дівчина нанесла смертельні поранення своєму чоловіку в ході чергової сварки.


Про це говориться в заяві обласної поліції.

Свідками події стали знайомі подружньої пари.



Як розповідають правоохоронці, вагітна дівчина прийшла додому, в цей час її 23-літній чловік сидів на кухні з другом. При цьому чоловік дівчини був уже сильно п’яним.

Подружжя почало сваритися, в ході цього чоловік почав пред’являти дівчині погрози. Вона не втрималась і пориві ярості вихватила в чоловіка ніж та нанесла удар в шию. Вагітна нанесла досить точний удар, оскільки він прийшовся просто по життєво важливій артерії. Чоловік помер відразу, тож лікарі, які прибули на місце події, лише констатували факт смерті.

Працівники поліції відмічають, що пара не жила мирно. Відомо, що чоловік мав кримінальне минуле. Однак вони разом виховували дитину, якій вже виповнився рік. Через кілька місяців мала появитися на світ ще одна.

На даний момент відкрито кримінальне впровадження, яке передбачено ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Вагітна дівчина поки що знаходиться в спеціальній палаті в місцевій лікарні. За нею ведеться спостереження поліцейскими.

Відомо, що вагітній загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення, однак в силу її положення кінцеве рішення за судом.

пост

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий