Кураторів групи смерті «синій кит» довелося відпустити

Кураторів групи смерті «синій кит» довелося відпустити

Адміністраторами групи смерті «синій кит» виявилися двоє студентів четвертого курсу, які навчаються в Києві в медуніверситеті. Про це повідомили джерела в Нацполіціі.


Студентам було цікаво, як працює свідомість підлітків, які потрапили в складну ситуацію.

Молоді люди пояснили, що діяли з цікавості і намагалися зрозуміти, як працює свідомість людини, і чи вдасться маніпулювати підлітками, які потрапили в скрутне становище.



Студенти давали завдання, і діти їх виконували. Студенти вчаться не на лікувальних факультетах, вони не мають відношення до спеціальності «психіатрія».

— повідомило джерело.

В даний момент в місцях проживання «кураторів» проводяться обшуки і допити. Крім того, стало відомо, що вони досі не довели до самогубства жодну жертву.

У нас немає потерпілої сторони, відповідно, ми не можемо їм ставити жодну статтю кримінального кодексу Довелося відпустити їх на волю.

— повідомив правоохоронець.

За інформацією правоохоронців, 13 тисяч дітей в Україні у віці від 12 до 16 років зареєструвалися в соціальних групах «Синій кит», «Море китів», «Тихий дім», «Розбуди мене о 4:20». Ті спонукають учасників до самогубства.

Нагадаємо, гра розрахована на 50 днів. Адміністратори дають учасникам завдання. Їх виконання повинні знімати на камеру. Діти ріжуть собі руки, груди. Малюють на тілі кита, слухають депресивну музику. Кінцева мета гри — самогубство.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий