«Ласкаво просимо до пекла»: українці на тлі нової загрози РФ запустили флешмоб #UkrainiansWillResist

«Ласкаво просимо до пекла»: українці на тлі нової загрози РФ запустили флешмоб #UkrainiansWillResist

Українці у соцмережах запустили флешмоб #UkrainiansWillResist, покликаний продемонструвати країні-агресору готовність колективно протистояти новому наступу на Батьківщину.




Хештег, що у перекладі звучить як: «Українці чинитимуть опір», з’явився у трендах Twitter і масово поширюється дописами у Facebook.


Новий флешмоб уперше підтримали громадські діячі та політики, згодом ініціативу підхопили і звичайні користувачі. Так вранці, 8 грудня, у Twitter з’явилося ще понад 160 тематичних твітів.

Українці, переважно за допомогою артів і мемів, показують, як вчинять з ворогом у випадку вторгнення на рідні землі. Глузливо згадують й главу Кремля Володимира Путіна, який ще у 2014-му дав наказ окупувати Крим й окремі частини Донбасу.



Свою готовність брати до рук зброю і захищати міста за кілька діб флешмобу публічно висловили вже сотні користувачів.

Учасники #UkrainiansWillResist наголошують, що не прийматимуть від Росії жодних ультиматумів і миру за сценарієм агресора.

«Путін, ласкаво просимо в пекло!» – йдеться в одному з повідомлень.

 

Скріншот

 

Скріншот

 

Скріншот

Скріншот

 

Ця війна спалить не тільки Україну, а й усю Європу! Російський терор знову почав поширюватися. Хто може гарантувати, що Польща не стане наступною ціллю? Їх треба зупинити, поки не стало надто пізно

 

Скріншот

 

Як етнічна українка, я розумію почуття моїх співгромадян з приводу ситуації. Україна – суверенна країна. У нас незалежність з 1991 року, і ми нікому її не віддамо! Українці – не раби! Вистачить значить вистачить

 

Скріншот

 

Росія – мирна країна, котра захищає від вторгнення сусідів. Талібан – мирні партнери з боротьби із тероризмом і люди, котрі змінилися. Якщо ви вірите цим двом, у мене є (знайомий) африканський принц, якому потрібні пожертви, щоби розблокувати кілька мільйонів доларів. Дякую

 

Скріншот

 

Звісно, важливо, що Путін, Байден і Зеленський будуть говорити про Україну. Проте важливіше те, що у випадку великого нападу Росії на Україну, українці чинитимуть опір. Українці боротимуться за кожне місто, як за донецький аеропорт! Повтору 2014-го не буде!

 

Скріншот

 

Ніхто не зможе змусити українців прийняти ультиматум Путіна. Ніякого «миру» на умовах Росії не буде.

 

Скріншот

 

Незалежно від того, про що домовляться Байден з путлером, ми будемо протидіяти ру**

 

Скріншот

 

Скріншот

Флешмоб також підтримали й іноземці.

Ми підтримуємо вас, і ми будемо поряд з вами, попри все

 

Скріншот

 

Два хештеги, які зустрічаються все частіше:

#УкраїнціЧинитимутьОпір

#UkrainiansWillResist

Так, вони будуть. І ми повинні їх підтримати

 

Скріншот

 

#UkrainiansWillResist Путін – злочинець і має понести відповідальність!

 

Скріншот

 

Замість того, щоби ділитися проплаченими страшилками Кремля, ми всі повинні ділитися цим: #UkrainiansWillResist #IStandWithUkraine. Нехай манекен, набитий ботоксом, знає, що ми не будемо безсторонніми спостерігачами його злочинної діяльності.

 

Скріншот

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий