Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу. «Ман Сіті» — «Динамо». Анонс

«Футбол 24» представляє анонс матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зійдуться «Манчестер Сіті» та «Динамо».




15 березня. 21:45. Манчестер, «Етіхад Стедіум»


Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Не зіграють: Делф (травма), де Брюйне (травма), Тасенде (дискваліфікація) — Рибка (травма), Рибалка (травма), Морозюк (травма), Мораес (травма).



Під питанням: Даніло Сілва.

Орієнтовні склади

«Ман Сіті»: Харт, Санья, Компані, Отаменді, Кліші, Фернандіньо, Туре, Навас, Сільва, Стерлінг, Агуеро.

«Динамо»: Шовковський, Віда, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Велозу, Буяльський, Гармаш, Ярмоленко, Гусєв, Теодорчик.

Чим більше на команду покладають надій — тим більше гірким стає відчуття невідповідності цим надіям. Матч у Києві, у передчутті якого футбольна громадськість України жила, починаючи з моменту жеребкування, програно. Не допомогли і кадрові втрати «Ман Сіті». Після поєдинку на киян чекав серйозний «розбір польотів» з тренерським штабом, а час, який гравці провели перед матчем-відповіддю, дозволив якось та й зализати рани, і набратись сміливості перед візитом до Манчестера.

Головною втратою «Динамо» перед матчем-відповіддю став Сергій Рибалка, котрий, ще після матчу в Києві, відчув біль у нозі. Сергія, без перебільшення, можна назвати однією з ключових «деталей» у механізмі Реброва і його відсутність у Манчестері може істотно вплинути на гру киян у середині поля. Що стосується середньої лінії, то тут, швидше за все, знову опиниться Денис Гармаш, якого розкритикували після домашнього матчу. Однак Денис досі користується довірою тренерського штабу.Сергій Ребров прокоментував стосунки з гравцем на передматчевій прес-конференції у Манчестері.

Випускаючи Дениса Гармаша, я в нього вірю. Чому думають, що у мене з ним конфлікт? Якщо футболіст не виконує вимоги, то ми говоримо про це і міняємо його. Він віддав всі сили у матчі з «Карпатами».

Як і раніше, не зможе допомогти «Динамо» і Жуніор Мораес, а на вістрі у киян зіграє Теодорчик. Що стосується Сергія Сидорчука, то він напередодні відіграв матч у молодіжному складі, але його кондиції, судячи з усього, ще не ідеальні. Тому вихід Сергія у старті під сумнівом.

Якщо говорити про шанси «Динамо», то, безумовно, вони не такі великі, як хотілося б. Однак настрій гравців і наставника дозволяють з новою силою повірити у можливість переломити хід двоматчевого протистояння і створити у Манчестері диво. Євген Хачеріді, наприклад, налаштований оптимістично.

Хочеться виправити помилки, зроблені у Києві, і не програти на чужому полі. Перемогти буде ще важче, але ми спробуємо це зробити.

Суперник «Динамо» не виблискує стабільністю в Англії. Разом із перемогою над «Астон Віллою» є й поразки від «Ліверпуля», а заразом і суха нічия з «Норвічем». Так що «містян» не можна назвати непереможними. Наставник «Ман Сіті» на передматчевій прес-конференції звернув увагу на те, що ще рано святкувати вихід до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

З гравцями ми обговорили те, як повинні ставитися до майбутнього матчу. Ми не збираємося опиратись на здобутий у Києві результат, тому ми будемо грати, ніби рахунок — 0:0 і намагатися здобути перемогу. Важливо не забувати про те, що ми ще не вийшли до чвертьфіналу. Ми зустрінемось із сильним і досвідченим суперником.

До матчу з «Динамо» «містяни» знову підходять не в оптимальній комплектації — як і раніше, відсутніДелф, Де Брюйне, Насрі. Проте, і без цих футболістів у «Ман Сіті» є кому створити для киян проблеми. Взяти, хоча б, Яя Туре, який став справжнім кошмаром для «Динамо» у Києві. Півзахисник, за словамиПеллегріні, готовий до матчу і для киян це буде окремим завданням — мінімізувати його вплив на гру. І це вже не кажучи про Агуеро, Сільву та Стерлінга. Одним словом, у «Ман Сіті» вистачає кадрів, здатних влаштувати «теплий» прийом, тому «Динамо» необхідно холоднокровно підійти до матчу і, професійно, зі знанням справи, вирвати у британців право на 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий