Лига Чемпионов. «Динамо» — «Янг Бойз» 3:1. Видео

Лига Чемпионов. «Динамо» — «Янг Бойз» 3:1. Видео

Київське Динамо у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів перемогло швейцарський Янг Бойз (3:1).




Голами у матчі відзначилися Андрій Ярмоленко, Дьємерсі Мбокані, Денис Гармаш та Фасснахт. У підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу киян із рахунком 3:1.


Київське Динамо приємно здивувало. З перших хвилин матчу підопічні Олександра Хацкевича побігли вперед, намагаючись забити швидкий гол. Янг Бойз свідомо віддав ініціативу, адже не міг нічого протиставити більш мобільній команді, яка раз у раз створювала моменти біля воріт гостей.

Вже на 15 хвилині зустрічі Ярмоленко увірвався у штрафний майданчик швейцарців та потужно пробив без шансів для голкіпера, відкривши рахунок у зустрічі. «Біло-сині» продовжували тиснути, використовуючи фланги та помилки суперників, і на 34 хвилині гостям знову довелося виймати м’яч із власних воріт. Андрій Ярмоленко накрутив захисників на правому фланзі та прострілив на Мбокані, який красивим ударом п’ятою подвоїв перевагу українського клубу.



У другому таймі Динамо також діяло першим номером. Запам’яталися два супермоменти, після яких рахунок міг стати розгромним. Спочатку Гонсалес змарнував вихід віч-на-віч, віддавши незрозумілий пас, а згодом Кадар влучив м’ячем у поперечку після подачі з кутового. Під завісу матчу Ярмоленко міг оформити дубль та навіть хет-трик, проте в обох моментах капітан Динамо не влучив у ворота.

Спекотною виявилась кінцівка матчу. У компенсований час Фасснахт забив важливий гол для Янг Бойз, скоротивши відставання у рахунку. Динамо не заслуговувало на такий підсумковий рахунок, тож рятувати ситуацію прийшов Гармаш, який на третій доданій хвилині відгукнувся на передачу Коваля, побіг до кінця та поставив крапку у цьому напруженому матчі. І хоч 3:1, не такий комфортний рахунок, як 2:0, проте якщо Динамо продемонструє таку ж гру у Швейцарії, то переживати нічого.

Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 2 серпня у Берні.

1:0 — Андрей Ярмоленко (15-я минута)


2:0 — Дьёмерси Мбокани (34-я минута)


2:1 — Кристиан Фасснахт (90+1 минута)


3:1 — Денис Гармаш (90+3 минута)

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий