Лукашенко заявив Путіну, що Польща і “натовці” збираються захопити захід України

Лукашенко заявив Путіну, що Польща і “натовці” збираються захопити захід України

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив російському президенту Володимиру Путіну, що “стурбований планами НАТО та Польщі забрати західну Україну”.




Про це пише Українська правда, посилаючись на BELTA білоруське держЗМІ, яке визнає самопроголошеного президента Олександра Лукашенка


“Є цікаві якісь речі несподівано в Україні. Ви це чудово знаєте. Нас, та й вас це має турбувати, що вони (політики) вже роблять кроки для того, щоб розчленувати Україну.

Нас непокоїть те, що вони готові – поляки, натовці – вийти, “допомогти” таким чином забрати, як до 1939 року, західну Україну.



Нас це насторожує не лише з погляду сьогоднішньої безпеки. Це їхня стратегія і щодо Західної Білорусі. Тож ми вухо гостро тримаємо.

І, як я казав, ще українцям доведеться нас просити, щоби ми не допустили відриву цієї західної частини та інших частин від України…

Їхні проблеми, які нам доведеться вирішувати. Вчорашня незрозуміла поведінка у Києві президента Дуди (президент Польщі Анджей Дуда). До речі, який практично нічого не вирішує в Польщі. Займається цими фейками”.

Про це Лукашенко заявив на зустрічі з Путіним.

Лукашенко прибув на територію РФ ще 22 травня

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий