Ляшко-урядовцям: Ви платіжки в очі бачили?

Ляшко-урядовцям: Ви платіжки в очі бачили?

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до уряду з вимогою перерахувати тарифи на комуналку у бік зменшення та повернути соціальну норму споживання газу для українців.





«Чи знаєте ви, що сьогодні українці отримують «космічні», абсолютно непідйомні платіжки за опалення? Ви тут гарантували, що кожна українська сім’я не платитиме більше 15% від сукупного доходу за комуналку. Ви взагалі бачили ці платіжки? Людям приходить 4000, 5000, 7000 гривень тільки за опалення. Я вже не кажу про те, що треба ще за щось сім’ю годувати та дітей утримувати»,

— звернувся нардеп до міністрів під час години запитань до уряду.

Політик закликав представників Кабміну припинити знущатися над українцями і негайно переглянути тарифну політику в державі.



«Я вимагаю від уряду підтримати наші ініціативи повернути норму споживання за газ – 1200 кубів на опалювальний сезон. Ми вимагаємо від уряду переглянути тарифи на комуналку та знизити ціни на газ, бо люди не знають, чим сплачувати ті платіжки. Ми вимагаємо від уряду переглянути нормативи, які ви штучно прийняли і мінімум 2 мільйони українців відрізали від можливості отримувати субсидії»,

— наголосив Ляшко.

Водночас, лідер опозиційної фракції підкреслив, що розгляд справи за позовом Радикальної партії про зниження тарифів в суді навмисно затягують і більше півроку не розглядають.

За матеріалами: liashko.ua

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий