Мадридський «Реал» розгромив «Ювентус» і захистив титул переможця Ліги чемпіонів УЄФА

Мадридський «Реал» розгромив «Ювентус» і захистив титул переможця Ліги чемпіонів УЄФА

«Реал» у фіналі впевнено переміг туринський «Ювентус» із рахунком 4:1. Королівський клуб зі столиці Іспанії удванадцяте став найсильнішим на континенті.




Гравці Реала святкують перемогу в Лізі чемпіонівГравці «Реала» святкують перемогу в Лізі чемпіонів


Мадридський «Реал» став першим футбольним клубом, якому вдалося захистити титул переможця Ліги чемпіонів (ЛЧ) УЄФА. У фіналі ЛЧ сезону 2016/17 років, який відбувся ввечері в суботу, 3 червня, у валлійському Кардіффі за присутності 66 тисяч глядачів, «Реал» впевнено переміг туринський «Ювентус» 4:1.

Рахунок у матчі на 20-й хвилині відкрив нападник «Реала» Кріштіану Роналду. Однак вже на 27-й хвилині хорватський форвард «Ювентуса» Маріо Манджукіч красивим ударом через себе зрівняв рахунок.



Маріо Манджукіч забиває гол у ворота РеалаМаріо Манджукіч забиває гол у ворота «Реала»

Після перерви на полі домінували футболісти «Реала». На 61-й першій хвилині після дальнього удару Каземіро м’яч зрикошетив від німецького півзахисника «Ювентуса» Самі Хедіри і опинився у воротах Джанлуїджі Буффона. Кріштіану Роналду на 64-й хвилині замкнув передачу з флангу Луки Модріча, а остаточний результат встановив на 90-й хвилині матчу Марко Асенсіо.

Джанлуїжджі Буффон (у центрі) та гравці Ювентуса знову не змогли виграти Лігу чемпіонівДжанлуїжджі Буффон (у центрі) та гравці «Ювентуса» знову не змогли виграти Лігу чемпіонів

Цей тріумф став для «Реала» 12-м у найпрестижнішому клубному турнірі Європи (включно з Кубком європейських чемпіонів). Від моменту заснування Ліги чемпіонів УЄФА в сезоні 1992/93 років королівський клуб зі столиці Іспанії став першою командою, якій вдалося захистити титул найсильнішої на континенті.

DW

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий