MASERATI, MERCEDES-BENZ, JAGUAR – які ще автівки має родина депутата Вінницької Облради

MASERATI, MERCEDES-BENZ, JAGUAR – які ще автівки має родина депутата Вінницької Облради

Геннадія Вацака можна сміливо назвати одним із найбагатших депутатів Вінницької облради.




Його родина займається кондитерським бізнесом. Проживає у Могилів-Подільському. Про елітні автівки його родини вже ходять цілі «легенди» у Вінниці та Могилів-Подільському.


У квітні 2014 року Геннадій Вацак зареєстрував на себе Jaguar F-Type 2014 року випуску. Мінімальна вартість такої автівки 90 000 доларів.



Якщо ввести ПІБ сина депутата Владислава Вацака, то Держреєстр МВС нам видає три мікроавтобуса марки Mercedes-Benz Sprinter. У жовтні 2014 року на нього зареєстрований Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI 2014 року випуску. У 2015 році було придбано ще два Mercedes-Benz Sprinter 515 CDI 2015 року випуску. Такі автівки коштують від 30 000 доларів.

На дружину депутата Вікторію Вацак не знайшли жодної зареєстрованої автівки. Батько депутата Вінницької облради Анатолій Вацак володіє Maserati Granturismo 2014 року випуску. Придбав він його перед Новим Роком у грудні 2014 року. Коштує така автівка від 100 000 доларів.

У теплу пору року на вулицях Вінниці можна побачити Maserati Quattroporte Геннадія Вацака.

Сім років тому на вулицях міста Могилів-Подільського можна було зустріти червоний Ford Mustang з номерами АВ 0001 АА.

З такими самими номерами потім було BMW X6.

Ця автівка їздила і на інших номерних знаках «ВАЦАК 1».

У 2000-х роках по Вінниці їздив популярний на той час позашляховик Hummer H2 з номерами «ВАЦАК».

Загальна вартість вище згаданих авто депутата та його родини в гривневому еквіваленті становить понад вісім мільйонів гривень. Але це далеко не всі авто, які належали та належать родині депутата Вінницької обласної ради. Раніше по Вінниці їздив жовтий Ford Mustang, який, за словами вінничан, належить сину Геннадія Вацака.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий