Матір дівчинки, яка на смерть отруїлася каштанами в Луцьку, наклала на себе руки: деталі трагедії

Матір дівчинки, яка на смерть отруїлася каштанами в Луцьку, наклала на себе руки: деталі трагедії

У Луцьку наклала на себе руки 52-річна місцева жителька, яка 28 жовтня втратила доньку. Тоді дівчинка восьми років померла після отруєння приготованими мамою каштанами.




Про самогубство, яке трапилося вранці 6 грудня в будинку на проспекті Відродження, пише агентство «ВолиньPost». Журналісти наголосили, що цю інформацію підтвердили й у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.


Зазначається, що жінка викинулася з вікна будинку. Від отриманих унаслідок цього травм вона загинула на місці.

Повідомлення про цю трагедію правоохоронцям надійшло близько 05:22 понеділка. У поліції додали, що тіло покійної відправили на судово-медичну експертизу. Відомості про подію було задокументовано.



Трагічний випадок трапився у будинку на пр. Відродження у Луцьку

Нагадаємо, що 8-річна донька померлої волинянки, перед тим, як 21 жовтня потрапити у лікарню з отруєнням, вживала їжу з каштанів, яку приготувала мама, і пила лише воду.

У приймальному відділенні медзакладу дитина знепритомніла, її перевели в реанімацію. Там через тиждень дівчинка померла.

Тоді сусіди родини розповідали, що батько залишив їх близько двох років тому через психічні відхилення дружини. За словами людей, та поводилася дивно й агресивно – нібито бігала по калюжах у самій білизні, «кидалася на людей і гавкала». Померлу дівчинку в школі згадували лише з позитивного боку.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий