Мерзенну схему Гройсмана і Коболєва показали усій Україні: газ за ціною ваших сліз

Мерзенну схему Гройсмана і Коболєва показали усій Україні: газ за ціною ваших сліз

Українцям відкрили очі на гучні заяви прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо зниження тарифів на газ та обіцянки домовитися із Нафтогазом про знижки для населення.




Володимир Гройсман

Володимир Гройсман

Відповідною публікацією та документом, який ставить хрест на газових сподіванням українців, опублікував Тelegram-канал Компромат.leaks.


«Всі розмови Гройсмана про зниження ціни на газ для населення виявилося порожньою балаканиною. Адже Нафтогаз з червня 2019 року збільшив ціну населенню до 8,61 грн. за 1куб. м. При тому що промисловим компаніям він знизив її до 6,9-7,7 грн. за 1 куб м. Зараз Гройсман звичайно розповість про те, що Нафтогаз не виконує його вказівки, але ми то розуміємо, що газ і далі дорожчатиме (з опалювального сезону). Сказати, що Гройсман не знав, що станеться підвищення, було б нерозумно, він був в темі. Влітку населення не хвилює вартість газу, а прем’єр буде виглядати як «борець» і спробує заробити собі бали в парламент. Але те, що Нафтогаз здатний сьогодні закупити газ для населення по 6,9 грн. за 1 куб залишається фактом, адже так і станеться. Правда відчути нам з вами даних «поліпшень» не вийде», — йдеться в публікації.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий