«Мир – понад усе!» Порошенко зворушливо звернувся до українців на Донбасі (відео)

«Мир – понад усе!» Порошенко зворушливо звернувся до українців на Донбасі (відео)

П’ятого президента України, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка почули на тимчасово окупованих територіях Донбасу в ефірі волонтерського радіо «Тризуб ФМ».




Відео зворушливого звернення до українців він поділився на особистій сторінці у Facebook. Крім того, він висловив слова подяки і підтримки українським воїнам, які захищають незалежність України.


Петро Порошенко

«Шановні друзі, дорогі військовослужбовці ЗСУ, які зараз перебувають у зоні ООС, дорогі добровольці, дорогі волонтери, шановні жителі українського Донбасу, шановні жителі окупованих територій, які знайшли в собі волю, сили і сміливість слухати українське радіо! Я маю величезну гордість і величезне задоволення бути в Карлівці, звідки веде своє мовлення радіостанція «Тризуб». Вона дуже зубата в ефірі й несе українську думку, пісню, музику, слово для тих, хто любить Україну, і для тих, хто ще сумнівається, але готовий прийняти рішення на користь України», – сказав політик.



«Це радіостанція, звідки ви можете почути правду. Яка підтверджує, що Україна – за мир. Мир для України – понад усе! Мир, а не капітуляція, мир, а не здача інтересів України, мир і захист кожного українця, незалежно від того, на якій території він би не був – на території вільної України чи на окупованих територіях. Ми пишаємося, що ми українці!» – додав Порошенко.

Крім того, лідер «Європейської солідарності» подарував волонтерам хвилі новий радіопередавач, розповів кумедний анекдот про боротьбу українських патріотів з російськими окупантами і звернувся безпосередньо до захисників.

«Ми всі вас дуже любимо, і слава Україні! Всім, хто на Донбасі захищає Україну, я щиро бажаю, щоб ми просунулися до кордонів українсько-російських та відновили український суверенітет, владу, прапор, мову і державу на всій окупованій території», – підсумував Порошенко.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий