Можливо, «удар в спину 2.0» не за горами – блогер

Можливо, «удар в спину 2.0» не за горами – блогер

Блогер Олександр Коваленко уважно слідкує за розвитком ситуації навколо оточеного сирійськими урядовими військами міста Алеппо і робить певні прогнози щодо найближчих подій на Близькому Сході, — про це replyua.net інформує з посиланням на сторінку експерта в Фейсбук.




Так, за словами блогера, вчора турецькі війська перетнули західний кордон Сирії і увійшли на її територію неподалік від населеного пункту Акрабат. Варто наголосити, що ця місцевість вже тривалий час перебуває під контролем Сирійської вільної армії (перебуває в поміркованій опозиції до Асада – ред.) і тому розгортання тут військ президента Сирії Башара аль-Асада чи бойовиків Ісламської держави доволі малоймовірне. У збройних сил Туреччини є два можливих шляхи звідси: або створення «кліщів» навколо курдського Афріна, або ж деблокада Алеппо.


Оцінивши всі «за» і «проти», блогер схиляється до другого варіанту, адже сутички з курдами зараз для турків не на часі, а допомога в Алеппо потрібна не на сьогодні, а ще на вчора. Тож, з огляду на успішне і швидке просування турецьких збройних сил, найближчим часом ми можемо стати свідками епічного звільнення «сирійського Грозного» і ще одного «ножа в спину» для Російської Федерації, — прогнозує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий