На Донбасі вбили російського військового – рецидивіста із Тули

На Донбасі вбили російського військового – рецидивіста із Тули

Громадянин Росії Андрій Штейнберг приїхав в Україну замість відбування терміну у в’язниці. Як передає replyua.net, у 2015 році суд Тули (РФ) засудив його до 18 місяців позбавлення волі. Проте замість цього Штейнберг приїхав воювати за терористів на Донбас. Українські військові 7 червня ліквідували 46-річного бойовика з Росії. Про це стало відомо з соцмереж. Загиблий жив у Тулі і притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї та боєприпасів.




Як відомо, 16 червня в Дніпрі була затримана відома сепаратистка Марина Меньшикова, яка в жовтні минулого року вдарила молотком бійця антитерористичної операції в Оперному театрі. Про це пише місцеве видання «Інформатор» з посиланням на поліцію. Співробітники поліції затримали Меньшикову 16 червня.


«Меньшикову доставили до Дніпровського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України », — повідомили у відомстві. Меньшикова — активна учасниця дніпровських «антимайданів». Жінка також займалася збором коштів для проросійських бойовиків, через що її внесли в базу даних сайту «Миротворець» як сепаратистку.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий