На Київщині поруч із чоловіком вибухнуло відро, начинене цвяхами: потерпілому помстилися за борги. Ексклюзивні подробиці

На Київщині поруч із чоловіком вибухнуло відро, начинене цвяхами: потерпілому помстилися за борги. Ексклюзивні подробиці

У селі Мар’янівка Бучацького району чоловік через неповернені борги залишив у дворі свого знайомого відро із саморобним вибуховим пристроєм. Унаслідок події боржник отримав множинні поранення.




Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. У потерпілого був давній конфлікт із колишніми колегами через фінансові розрахунки (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


«Свого часу потерпілий працював у сфері будівництва, і коли він звільнявся, то «кинув» на гроші багатьох своїх колег. Тобто для нього зробили певну роботу, але при цьому чоловік не розрахувався», – розповів наш співрозмовник.

Вибух стався у дворі будинку, де жив потерпілий.

У той день чоловік приїхав до свого будинку і побачив біля вхідних дверей пластикове відро та розкидані паперові листи з написом «Миколо! Треба віддавати борги». 50-річний киянин нахилився, щоб розглянути вміст відра, і в той момент пролунав вибух.



 
Записка з нагадуванням про борги.

Внаслідок події він отримав травми ніг і лівого ока. Виявилося, що злочинець разом із вибухівкою заклав у відро цвяхи та різні металеві предмети.

У відрі виявилася вибухівка і цвяхи.
 

За словами нашого співрозмовника, під час спілкування зі слідчими потерпілий припустив, що такий злочин могла організувати його дружина, з якою він саме розлучався. Після того, як у жінки виявилося алібі, киянин сказав, що зловмисниками можуть бути його діти, з якими у нього важкі стосунки.

Чоловік отримав поранення ніг і травму ока.
 Крім цвяхів у відрі були металеві предмети.

У пресслужбі поліції Київської області уточнили, що зловмисником виявився раніше судимий за грабіж 26-річний житель Києва, родом із Полтавської області. Йому повідомили про підозру у вимаганні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий