На Вінниччині екс-зек задушив та закопав 20-річну дівчину. Рідні півроку шукали зниклу (Фото)

На Вінниччині екс-зек задушив та закопав 20-річну дівчину. Рідні півроку шукали зниклу (Фото)
28 лютого слідчим слідчого управління поліції оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства 30-річному мешканцю Шаргородського району. Чоловік в жовтні минулого року позбавив життя дівчину та закопав на подвір’ї власного домогосподарства, аби приховати сліди злочину.




За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області полковника поліції Олександра Цимбалюка,  в кінці жовтня минулого року до поліції звернулась жмеринчанка з заявою про зникнення 20-річної доньки.  Жінка повідомила, що 28 жовтня дівчина вийшла з орендованого будинку у м. Вінниці, де проживала останнім часом, і зв’язок з нею обірвався.


Увесь цей час працівники управління карного розшуку обласної поліції проводили комплекс оперативних та розшукових заходів, аби знайти зниклу дівчину. Відпрацьовували ряд версій, перевірили її коло спілкування, відтворили  пересування в день зникнення. Поліцейські опитали десятки людей, які могли бачити дівчину, в тому числі, перевізників, таксистів.  Шукали дівчину і через   засоби масової інформації та соцмережі.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що до зникнення дівчини може бути причетний 30-річний чоловік, з яким дівчина познайомилася по Інтернету. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності. За  побої, незаконне позбавлення волі та зґвалтування він відсидів 2 роки у в’язниці.



Зловмисник підтвердив своє знайомство зі зниклою, однак не давав правдивих показів, стверджуючи, що не знає, куди вона поїхала після їх зустрічі.  В результаті проведення  слідчих розшукових дій поліцейськими було здобуто беззаперечні докази причетності цього чоловіка до вбивства дівчини.

Під тиском зібраної доказової бази зловмисник зізнався у вчиненому та показав місце, де заховав тіло вбитої дівчини. За попередньою інформацією, у нього виник з потерпілою ситуативний конфлікт, внаслідок чого він задушив її.

Підозрюваний закопав жертву на території домоволодіння у Шаргородському районі.
Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства за ч.1 ст.115 КК України.  Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий