На Вінниччині п’яниця забив до смерті співмешканку

В Шаргородському районі жила сім’я, яка полюбляла оковиту. Односельці розказують, що за чаркою частенько чоловік колошматив дружину. Остання п’янка закінчилась трагедією.




В суботу, 30 січня, шаргородських поліцейських повідомили, що в своєму будинку померла 57-річна жінка. Співмешканець ранком проснувся та побачив, що дружина мертва. Поліція приїхала на місце.


— Спочатку оперативники на тілі жінки не побачили ознак насильницької смерті, — розказує начальник шаргородського відділення поліції Олександр Намакарський.

За його словами, 46-річний співмешканець розповів оперативникам, що в жінки боліло в грудях протягом останніх двох днів.



Тіло жінки відправили на судово-медичну експертизу, яка виявила, що її побили. Експерти зазначив в висновках, що жінка померла від закритої тупої травми грудної клітини з ушкодженням внутрішніх органів.

У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області повідомляють, що чоловік заперечував, що це він побив жінку. Але потім розказав про сварку та бійку, яка сталася два дні тому. Підозрюваний сказав, що був дуже п’яний та не пам’ятає, чому саме вони посварились.

А от односельці розповіли правоохоронцям, що подружжя зловживало горілкою та чоловік часто бив дружину.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Підозрюваного, згідно з рішенням суду, посадили на домашній арешт. Йому загрожує за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, 10 років тюрми.

vn.20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий