На Вінниччині таксист, погрожуючи пістолетом, зґвалтував дівчину

На Вінниччині таксист, погрожуючи пістолетом, зґвалтував дівчину

12 липня поліцейські затримали 57-річного місцевого жителя, який познущався з жительки району. Правопорушник, який працює водієм таксі та 27 років провів за ґратами, затриманий у процесуальному порядку.




З заявою про злочин дівчина звернулась в поліцію ввечері 12 липня. Зі слів потерпілої, водій автомобіля таксі, послугами якого вона скористалась, на польовій дорозі, погрожуючи пістолетом, її зґвалтував.


За словами начальника бершадської поліції В’ячеслава Лялюцького, дівчина запам’ятала номер іномарки, якою пересувався правопорушник. Поліцейські оперативно встановили особу водія і затримали його. До злочину виявився причетним житель району. 27 років свого життя затриманий провів у місцях позбавлення волі за вчинення майнових злочинів.

В автомобілі правопорушника слідчі виявили пістолет, яким він погрожував потерпілій. Зброя направлена на експертизу. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.



За цим фактом слідчим відділом поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 152 кримінального кодексу України (зґвалтування). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 5 років.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий