На Житомирщині з риболовлі не повернулося подружжя: їхні маленькі діти дві доби були самі. Фото

На Житомирщині з риболовлі не повернулося подружжя: їхні маленькі діти дві доби були самі. Фото

У Житомирській області зникло подружжя – 26-річна жінка та її 31-річний чоловік. Вони пішли на риболовлю й не повернулися.




Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Як зазначається, у будинку пара залишила двох маленьких дітей 7 та 4 років (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


Відомо, що подружжя – мешканці села Парипсів Попільнянської громади. Станом на 7 грудня їхнє місцеперебування правоохоронцям не вдалося встановити.

Чоловік із дружиною нібито пішли на риболовлю

Повідомлення про зникнення чоловіка та жінки надійшло до поліції 6 грудня, однак, як пише видання «20 хвилин«, ймовірно, вони пішли з дому ще 4 грудня. Нині їхніх дітей забрали родичі.



«Саме старший хлопчик розповів, що мама з татом нібито пішли рибалити ще кілька днів тому (імовірно, 4 грудня) і додому не повернулися. З оселі, де вони перебували самі, дітей забрали родичі», – зазначили журналісти, додавши, що родина перебуває на обліку в соціальних служб.

 
Правоохоронці проводили пошуки подружжя

Правоохоронці разом з водолазами та місцевими жителями обстежували ставок та навколишню територію – на водоймі було виявлено пустий притоплений човен. Нині пошуки призупинені через несприятливі погодні умови.

Пошуки незабаром мають відновити

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий