Найкрасивіша жінка світу, за версією чоловіків

Найкрасивіша жінка світу, за версією чоловіків

Відомий чоловічий журнал Maxim традиційно визначив найпривабливішу жінку 2018 року.




Цього разу на обкладинці спеціального випуску Hot 100 з’явилася 25-річна американська супермодель, відома акторка Кейт Аптон. Зйомки для спецвипуску відбулися на півдні Ізраїлю, в пустелі Негев.


Найбільшу популярність здобула не тільки завдяки дефіле на подіумах та зйомками в кіно, а четвертим розміром грудей. Не раз Кейт в різні списки найсексуальніших і привабливих жінок світу за версією різноманітних видань.



Аптон знімається для реклами спідньої білизни та купальників, грає в кіно. На її рахунку ролі у фільмах «Інша жінка» і «Горе-творець».

Кар’єра моделі

 

У 2008 році Кейт успішно взяла участь у кастингу та уклала угоду з модельним агентством «Elite Model Management». Пізніше Кейт переїхала до Нью-Йорка, де уклала угоду вже з іншим модельним агентством — «IMG Models».


У 2011 році Аптон стала «обличчям» компанії Beach Bunny Swimwear», яка спеціалізується на виготовленні купальників. Того ж року журнал «Esquire» присвоїв Кейт звання «Дівчина літа» 2011 року. У тому ж році вона вперше з’явилася в журналі «Sports Illustrated Swimsuit Issue» у рубриці «Новачок року», а у 2012 році було оголошено, що її світлина прикрасить обкладинку одного з випусків цього журналу.

У 2014 році журнал «FHM» розташував Аптон на 18-у місці в списку найсексуальніших жінок світу, а американський журнал «People» в грудні того ж року назвав її «Найсексуальнішою жінкою року».

У 2014 році Аптон відзнімкувалася в ролі Афіни в рекламі Game of War — однієї з найпопулярніших стратегічних ігор на мобільних платформах, розробленої каліфорнійською компанією Machine Zone.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий