Наркотики у іграшці: на Вінниччини затримали водія, що перевозив заборонений вантаж

Наркотики у іграшці: на Вінниччини затримали водія, що перевозив заборонений вантаж
Поліцейські затримали у Ладижині водія, який перебував у стані наркотичного сп’яніння. В його автомобілі правоохоронці вилучили амфетамін та марихуану.




Екіпаж поліції у складі  працівників групи реагування Ладижинського відділу поліції та управління превентивної діяльності ГУНП в ході проведення заходів, спрямованих на профілактику правопорушень на території Ладижина, за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль «ВАЗ 21120».


Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.

При огляді автомобіля правоохоронці вилучили пластикову іграшку, всередині якої знаходилася марихуана та пластиковий футляр з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Вилучене відправлено на експертизу.



Зі слів водія, наркотичні речовини він зберігав для власного вжитку.

За словами начальника Ладижинського відділення поліції Віталія Деркача, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Також відносно водія було складено протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) у зв’язку з його відмовою в установленому законом порядку від проходження огляду на стан сп’яніння.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий