Народ, що себе поважає, бойкотував би таку церкву – блогер

Народ, що себе поважає, бойкотував би таку церкву – блогер

Блогер Денис Казанський коментує інтерв’ю очільника Української православної церкви (Московського патріархату) Онуфрія з приводу Голодомору, день пам’яті жертв якого відзначали напередодні, — про це replyua.net інформує, посилаючись на сторінку журналіста в соціальній мережі.




Так, в інтерв’ю, яке теперішній очільник церкви, а тоді – Митрополит Чернівецький та Буковинський, дав ресурсу «Православие.ру», він наголошує, що Голодомор став наслідком «гордині». За словами Онуфрія, таким чином Бог «покарав» тих, хто забув церкву і мав чимало помилок у житті. «Катюзі по заслузі» — саме так охарактеризував страждання мільйонів українців очільник УПЦ (МП).


Блогер цікавиться – а що, Сталін, комуністи і політика тут ні до чого? Самі винні? Вся біда навіть не в політичних поглядах очільника церкви – цього і варто було б очікувати. Проблема полягає в тому, що, незважаючи на неодноразово озвучену українофобську позицію лідерів УПЦ (МП), люди продовжують туди ходити. Нерідко там можна зустріти і когось із представників української «політичної еліти». Народ з почуттям власної гідності ніколи б не опустився до такого приниження. Але це, на жаль, не про наших людей,- наголошує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий