Не цукор – Порошенко запросив журналістку подивитися, як живе

Не цукор – Порошенко запросив журналістку подивитися, як живе

Президент Петро Порошенко запросив журналістку провести з ним один день і подивитися, як він живе.




Про це він сказав на прес-конференції 28 лютого, відповідаючи на питання, як це бути президентом-олігархом у країні, де люди виживають.


«Я не хочу обговорювати своє життя, але повірте мені, воно не цукор. Вам цікаво – я запрошую. Вас особисто провести день зі мною. Прошу. Вважайте, що домовились. Я впевнений, що ви зміните думку», — сказав Порошенко.

Він також додав, що готовий прозвітувати, що йому вдалося зробити за ці 3 роки.



«Я не хочу посилатися на, наприклад, на Хюга Мінгареллі, який каже: «хто не бачить реформ в Україні – він сказав по-іншому, але, м’яко кажучи, – той не об’єктивний». Проїдьте, будь ласка, подивіться… Ключова позиція, дорогенька моя, ми маємо змінити з вами країну», — сказав Порошенко

Він додав, що за час президентства збіднів.

«Можу наголосити, що, коли я обирався президентом, мої статки були набагато більші, ніж зараз. Я єдиний президент, який має цю динаміку», — сказав глава держави.

Він також розповів, що зробив багато («олігархи нарешті почали платити податки, які вони не платили, державні підприємства починають працювати на державу»), але бачить і проблеми.

«Я не ношу рожеві окуляри, дорога моя, я особисто бачу всі проблеми країни. Якщо ми робимо сьогодні об’єктивне висвітлення – то чуємо дві точки зору, якщо ми даємо оцінки – це політичні процеси – це ваше право, я його поважаю», — підсумував Порошенко.

Ірина Балачук, УП
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий