Неймовірно крихітна 5-річна дівчинка: історія, що шокує

Неймовірно крихітна 5-річна дівчинка: історія, що шокує

Вперше побачивши маленьку Шарлотту Герсайд, оторопіли навіть лікарі. Таке вони побачили вперше. Новонароджена дівчинка виявилася жертвою надзвичайно рідкісної форми карликовості. У світі не знайдеться навіть десятка людей, схожих на неї!


sharlotta-8

На думку медиків, у англійської Дюймовочки просто не було майбутнього. Життя, втім, спростувало їх точку зору. Шарлотта успішно відсвяткувала п’ятиріччя і навіть пішла в початкову школу. Зріст крихітки — 68 сантиметрів, а важить дитина менше п’яти кілограмів!



Шарлотта-Герсайд1

 

При народженні дівчинка була такою маленькою, що батькам доводилося купувати для неї ляльковий одяг.Навіть зараз за габаритами Шарлотта знаходиться ближче до домашньої кішки, ніж до людської дитини.

3

Найцікавіше, що до появи на світ незвичайної дочки у її батьків, Скотта і Емми, вже були діти. Три сестри дівчинки, Хлоя, Сабріна і Софі, з’явилися на світ без будь-яких патологій.

4

hq720

1

Варто зауважити, що завдяки любові рідних, Шарлотта Герсайд живе повним життям. Маленьку опікують сестри, а мати з батьком її просто обожнюють. Мама Емма розповіла:

Вона вже особистість і поводить себе, як звичайна п’ятирічна дитина. І вона не така тендітна як ви думаєте!

4

Коли дівчинка народилася, вона важила всього близько 908 грам і була в довжину всього 25 сантиметрів. Її довелося одягати в ляльковийодяг. Навіть зараз Шарлотта за розмірами лише трохи — трохи більше домашньої кішки. У Шарлотти є дві старші сестри 12-річна Сабріна і 8-річна Софі, обидві абсолютно звичайні дівчинки.

sharlotta

smallchild5

З тих пір як «лялечка» Шарлотта з’явилася на світ, її батьки доклали чимало зусиль, щоб їхня незвичайна дитина жила звичайним життям серед звичайних людей. Батьки діляться:

Ми не знаємо, як довго вона ще проживе, не знаємо, що з нею буде через рік, у неї ослаблена імунна система, є проблеми з печінкою (кіста), проблеми психічного характеру, але поки у неї є можливість жити в світі людей і спілкуватися з ними.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий