Нинішній злочинний режим геть пустився берега — експерт

Нинішній злочинний режим геть пустився берега — експерт

Люди, які прийшли до влади на хвилі Революції гідності, хвилі патріотизму і самопожертви, мали перед собою єдину мету — грабувати. Про це заявив експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардаріка» Костянтин Матвієнко в ефірі телеканалу «Київ».




«Дефіцит пенсійного фонду становить 141,5 мільярда гривень. Питання в іншому. Працюючих реально людей у нас приблизно мільйонів 10. Комунальні тарифи ростуть так, що пенсії вже за ними не встигають. Попередні «злочинні режими» слідкували за тим, щоб пенсіонер був спроможний покрити хоба б комунальні платежі. Це перший із злочинних режимів, який пустився берега і перестав слідкувати за цим», — зазначив він.


За словами Костянтина Матвієнка, ознаки грабіжницької політики уряду можна спостерігати безпосередньо на київських вулицях:

«У нас справді є ознаки змін прямо на вулицях. «Рошен» — це не так страшно. А ломбарди, а ігрові автомати, які «кришуються» правоохоронцями? Ці три мережі — це зримі ознаки катастрофи в українській економіці. І тут ми повертаємося до пенсійного віку. Чи можливо прожити у Києві на 3200? Поточний злочинний режим просто плюнув на свої обов’язки соціального збалансування країни і зорієнтувався на те, щоб зняти максимальну кількість грошей з стагнуючої розваленої економіки».



Аналітик прогнозує загострення соціально-економічної кризи в Україні. Він підкреслив, що її причина — особиста жадібність керівників держави:

«Коли буде вимикатися вода, коли буде вимикатися тепло, коли перестануть вивозити сміття — вам будуть розповідати, що це через те, що ви не платите. Так от, це не правда. Вони перестануть працювати, комунальні служби, і Київ почне тонути у фекаліях, смітті, смороді  і темряві через те, що вони, влада, в особі голови уряду і президента підвищили тарифи. А підвищили вони їх через власну жадібність».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий