«Нова батьківщина Лоліти вбила Малоросію»: журналіст пояснив, чому співачці більше нікуди повертатися

«Нова батьківщина Лоліти вбила Малоросію»: журналіст пояснив, чому співачці більше нікуди повертатися

Журналіст Павло Казарін чітко і доступно пояснив, чому Лоліта Мілявська марно звинувачує СБУ в тому, що її позбавили батьківщини». Як передає replyua.net, запис відповідного змісту з’явилася на сторінці Павла Казаріна в Facebook.




Журналіст нагадав, що на початку квітня Лоліта Мілявська постила в соцмережах фотографію, на якій стояла в обнімку з Наташею Корольовою, Любов’ю Успенською і Таїсією Повалій. Підпис під фото свідчив про те, що так виглядає «українське земляцтво в Кремлі». А в кінці квітня українські прикордонники зсадили її з поїзда за концерт в Криму. Далі він підкреслив, що Лоліта марно обурюється, що її «позбавили батьківщини», оскільки її батьківщина більше не існує.


«Лоліті ніхто не забороняв в’їзд додому. Просто її батьківщина перестала існувати. Тому що батьківщина Лоліти — це не Україна. Її батьківщина — це Малоросія. Батьківщина Лоліти Мілявської — це вареники і борщ. «УкрАїнська» мова і шаровари. Але Лоліта так і не зрозуміла , що ця її батьківщина остаточно померла три роки тому», — переконаний Казарін. Журналіст вважає, що цю «Малоросію» вбила Росія — країна, де Лоліта зробила кар’єру.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий