Нова перша леді США: 7 фактів про Меланію Трамп

Нова перша леді США: 7 фактів про Меланію Трамп

Новим президентом Сполучених штатів Америки став 70-річний миллардер Дональд Трамп: підрахунок голосів американців вже завершено, підсумки підбито.




Поки весь світ намагається переварити несподівану новину (всі аналітики і політологи прогнозували перемогу Хілларі Клінтон), розповідаємо про дружину нового лідера США, 46-річну Меланію Трамп, яка займе в Білому домі місце Мішель Обами.


Меланія Трамп вкрала частину промови Мішель Обама
У липні третя дружина Дональда Трампа і уродженка Севнице (Югославія, територія сучасної Словенії) піддалася критиці в соцмережах через те, що під час свого першого виступу перед виборцями вимовила… частково вкрадену вимову. Цілий абзац про сімейні цінності і рівні можливості, зачитаний Меланією, Америка вже чула: у 2008 році під час передвиборної кампанії чоловіка з тими ж словами зверталася до народу Мішель Обама.

В юності перша леді знімалася оголеною
До того, як стати дружиною медіамагната Трампа, Меланія, тоді носила прізвище Кнавс, працювала моделлю. Причому позувала не тільки для модних брендів: у серпні New York Post опублікував скандальну фотосесію майбутньої першої леді США, в якій Меланія постала повністю оголеною в обнімку з ще однією дівчиною.



Новая первая леди США: 7 фактов о Мелании Трамп

Провокаційні знімки були зроблені, коли Меланії було 25 років. Сам Трамп, коментуючи публікацію фото, зазначив, що кадри були зроблені задовго до його знайомства з дружиною, та і взагалі «такі знімки – модні».

А ще була любителькою екстравагантних нарядів
Раніше Меланія обожнювала суперкороткі спідниці, важкі прикраси, блискітки, розкішні хутра і взагалі будь-які атрибути стилю дорого-багато». Правда, з тих пір, як її чоловік вирішив балотуватися в президенти, модель стала куди скромнішою. Тепер вбрання 46-річної Трамп досить елегантне і звинувачувати її в несмаку модним критикам не доводиться.

Новая первая леди США: 7 фактов о Мелании Трамп

Меланія говорить п’ятьма мовами
Меланія, за даними International Business Times, говорить п’ятьма мовами: словенською, англійською, французькою, сербською та німецькою. До речі, дружина Трампа стала першою в історії США дружиною президента, яка виросла в комуністичній країні – Югославії.

На весіллі Меланії і Дональда гостями були Білл і Хілларі
Цікаво, що, хоча під час передвиборної гонки Дональд Трамп і Хілларі Клінтон демонстрували досить натягнуті стосунки, раніше їх, очевидно, багато що пов’язувало. У всякому разі, на весіллі Меланії і Дональда серед гостей були і Хілларі Клінтон, і її чоловік Білл.

Меланія нелегально працювала в США
Дружина Трампа заперечує, що коли-небудь працювала в США не на законних підставах. Однак, за даними Associated Press, з вересня по жовтень 1996, коли у Меланії не було дозволу на роботу в країні, вона обійшла заборону і заробила близько 20 тисяч доларів.

Трамп заперечує, що робила пластику
Дружина 45-го президента США стверджує, що ніколи не робила пластику і навіть не колола ботокс. Між тим, в це досить складно повірити, дивлячись на позбавлене зморшок обличчя Трамп і її очі, розріз яких з кожним роком стає все більш вузьким.

Новая первая леди США: 7 фактов о Мелании Трамп
Источник:  infokava
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий