Нові деталі: стало відомо, що написала 13-річна дівчина у передсмepтній записці

Нові деталі: стало відомо, що написала 13-річна дівчина у передсмepтній записці

Стали відомі подробиці caмoгyбства 13-річної Марини П., тiло якої знайшли біля недобудованого висотного будинку на проспекті Перемоги в Святошинському районі Києва. На місці тpaгедії оперативники виявили передcмepтну записку, пишуть «ФАКТИ» 




«Дівчинка пропала 14 березня. На наступний день до правоохоронців звернулася її мама, – розповіла виданню прес-офіцер столичної поліції Ірина Левченко. – Працівники ювенальної превенції провели величезну роботу з пошуку зниклої дитини. Перевіряли, чи не залишилася вона у родичів або друзів. Обійшли безліч розважальних закладів, а також місця, де люблять збиратися підлітки. Перевірили всі медичні установи. Однак, слідів зниклої дівчинки не виявили.


 У сім’ї були хороші довірливі відносини. Конфліктів з батьками не було. У так звані «групи смepті» вона теж не входила. У п’ятницю, 16 березня, співробітники поліції дізналися від друзів Марини, що вона любила бувати біля одного з недобудованих будинків у Святошинському районі. Прибули туди і виявили дівчинку. На жаль, мepтву. Тpaвми були характерними для тих, які бувають при падінні з великої висоти. В кишені куртки було виявлено пepeдсмepтну записку.

Дівчинка написала: «Мама, тато, я вас всіх-всіх дуже люблю. Але там мені буде краще».



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий