Нові кадри лиха в Москві: вулиці залило окропом, сотні постраждалих

Нові кадри лиха в Москві: вулиці залило окропом, сотні постраждалих

Всю ніч східні райони Москви затоплював окріп – на Іркутської вулиці прорвало трубу ТЕЦ-23 з окропом, 8 осіб серйозно постраждали




Одна людина перебуває в критичному стані, ошпарити в окропі через прорив на ТЕЦ-23. У постраждалого великі опіки.


Ще 7 осіб отримали менш важкі поранення, п’ятеро з них госпіталізовані. Серед постраждалих – двоє водіїв маршруток, яких обварило, коли вони проїжджали в районі НП.

Як стало відомо, там вибухнула труба, яку встановили ще в 1976 році. І з тих пір про неї забули. Тільки 41 рік тому на неї припадала розумне навантаження, а Москва-2017 – це зовсім інші масштаби. І труба згнила.



Глава московського департаменту ЖКГ заявив, що причину прориву труб належить встановити, але про зовнішній вплив мови не йде. За його словами це просто експлуатаційна ситуація

Як повідомляє телеграм-канал Mash, без тепла на даний момент залишаються 2000 будинків в Москві. Це частина будинків в Глянув, Богородском, Ізмайлово, Східному та Північному Ізмайлово, Преображенському і Сокольниках. Жителі скаржаться на холод в будинках.

У той же час в мерії запевняють, що теплосноснабщеніе повністю відновлено. За їхніми даними, близько 900 багатоквартирних будинків в Східному окрузі були переведені на резервну схему теплопостачання зі зниженими параметрами мережі.

До аварійно-відновлювальних робіт від всіх служб залучено 505 осіб та 166 одиниць техніки.

Video Player

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий