Офіційно: Порошенко вирішив долю Донбасу, винесено вердикт

Офіційно: Порошенко вирішив долю Донбасу, винесено вердикт

Підтвердилася інформація про відставку голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського




Про це сам Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.


За словами Жебрівського, він покидає свою посаду рівно через три роки після призначення.

У суботу зустрівся з президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін. Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння”, – написав Жебрівський.



Він висловив сподівання, що його наступник буде активно працювати заради звільнення окупованих територій й розвитку Донбасу.

Нагадаємо, Павло Жебрівський нещодавно потрапив у гучний скандал. Із 22 до 26 березня він відпочивав в п’ятизірковому готелі в ОАЕ. Вартість проживання – приблизно 1000 доларів на добу.

Тепер уже колишній глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що може собі дозволити відпочинок в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Про це він повідомив під час спілкування з журналістами.

“1,5 мільйона – дивіденди, 1 мільйон гривень – матеріальна допомога від підприємства, на якому я є акціонером. Приблизно, 600 тисяч [за рік] заробітна плата, 600 тисяч у дружини зарплата і так далі. Я на день народження на 5 днів поїхав відпочити, якийсь чоловік сфотографував, і всі сайти показали, як Жебрівський за тисячу доларів в день може собі дозволити. Так, можу!”, – сказав Жебрівський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий