Огризко прокоментував хамство постпреда РФ при ООН

Огризко прокоментував хамство постпреда РФ при ООН

Риторика заступника постійного представника Росії при ООН Володимира Сафронкова відносно представника Великобританії Меттью Райкрофт в Радбезі говорить про профнепридатність і наростанню ізоляції російських дипломатів. Про це в коментарі InfoResist сказав екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, передає replyua.net.




«Це така культура, яка не піддається визначенню. По-простому це називається хамством. Дипломати традиційно знизують плечима і так про себе дають оцінку про профнепридатність. Це те, що не можна по-іншому оцінювати. А якщо брати глибше, то це просто показник того, що нерви у росіян вже не витримують, бо ізоляція звужується, брехню вже ніхто не сприймає — вона перейшло всі можливі і неможливі межі », — зазначив Огризко.


За словами дипломата, ініціативи з боку США показали, що більше на обіцянки Росії реакції не буде, а будуть застосовуватися жорсткі заходи. «Тому це для мене сигнал такий, що починається істерика. Ось вона набуває таких форм », — сказав Огризко. На зауваження про те, що у Росії володіє великим арсеналом ядерної зброї, дипломат зазначив, що цей факт вже не зупинить світову спільноту.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий