Олена Зеленська розповіла, чим займалася і з ким зустрічалася в Торонто: «Ранок почався продуктивно»

Олена Зеленська розповіла, чим займалася і з ким зустрічалася в Торонто: «Ранок почався продуктивно»

Перша леді України Олена Зеленська повідомила в своєму Instagram, чим займалася в перший день робочого візиту в Канаду.




«Ранок у Канаді почалося продуктивно. Зустрілася з Міністром у справах дітей та жінок Уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп і парламентським секретарем Міністра охорони здоров’я Робін Мартін. Під час зустрічі розглянули Стратегію дитячого здоров’я, успішно втілену Урядом Онтаріо, та її основні напрямки, які включають допомогу в освіті батьків під час вагітності і в перші роки після народження дитини; здорове харчування дітей і створення здорових умов для їх розвитку. Хочу подякувати за участь у розмові Уповноваженому Президента з прав дитини Кулебу Миколу і дружину Посла України в Канаді Андрія Шевченка — Ганну Гомонай», — написала дружина Володимира Зеленського.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Ранок у Канаді почався продуктивно. Мала зустріч з Міністром у справах дітей та жінок Уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп та парламентським секретарем Міністра охорони здоров’я Робін Мартін. Під час зустрічі розглянули Стратегію дитячого здоров’я, успішно втілену Урядом Онтаріо та її головні напрямки, які включають допомогу в освіті батьків під час вагітності та у перші роки після народження дитини; здорове харчування дітей та створення здорових умов для їх розвитку. Хочу подякувати за участь в розмові Уповноваженому Президента з прав дитини Миколі Кулебі та дружині Посла України в Канаді Андрія Шевченка – Ганні Гомонай.

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


«Боже, Олена, Ви неймовірна красуня!», «Яка Ви красива! Успіхів!», «Ви Оленка, так тонко вписалися у це суспільство — ви прекрасні», «Дуже стильно одягнені! Приємно дивитися», — прокоментували фото Олени українці.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий